Brief aan ouders/verzorgers

gezin
Ter informatie; onderstaande brief wordt vandaag 23-11-2017 aan de bezoekers van het CJG verzonden.
 

Geachte ouder/verzorger,

Via deze brief informeren wij u dat de spreekuren van het Centrum voor Jeugd & Gezin (CJG) Beemster (Tobias de Coenestraat 3A) voorlopig verplaatst worden naar onze CJG locatie in Purmerend. De reden is dat de CJG locatie in Beemster na een korte brand begin dit jaar werd gesloten en door onvoorziene omstandigheden langer gesloten blijft dan verwacht.

De locatie waar uw afspraken de komende periode plaatsvinden:

CJG Heel Europa (ingang naast Grandcafé Heel Europa)
Genuahaven 49
1448 KK Purmerend

Wij verzoeken u vriendelijk tijdig aanwezig te zijn voor uw afspraak in verband met de huidige lastige parkeersituatie op deze locatie. Parkeren kan in de woonwijk rondom het complex of in parkeergarage Claxonate, Schoolplein 9, 1441-GV Purmerend. Wij adviseren uw kinderwagen mee te nemen omdat u misschien een stukje moet lopen.

Locatie in SMS-bericht niet juist:

Als wij uw telefoonnummer hebben, ontvangt u van ons ter herinnering een SMS-bericht 48 uur voor uw afspraak bij CJG Beemster. Hierin staat nog het adres van CJG Beemster. Het is niet mogelijk dit tijdelijk aan te passen. 

Waarom blijft CJG Beemster langer gesloten?

CJG Beemster werd onlangs heropend, maar medewerkers kregen klachten als zij langere tijd in het gebouw verbleven. De gemeente liet voor de heropening onderzoek doen naar de luchtkwaliteit, de uitslagen hiervan waren goed. De GGD heeft besloten de klachten van de medewerkers verder te onderzoeken. Aan de hand van deze uitkomsten zullen er aanpassingen aan het gebouw plaatsvinden. Het gebouw zal tijdens deze werkzaamheden daarom gesloten blijven.

Het inloopspreekuur:

Het wekelijks  inloopspreekuur is verplaatst naar de maandagochtend tussen 9.00-10.00 uur.
Locatie: Kinderdagverblijf Ootje Tontel (Forte Kinderopvang) Nicolaas Cromhoutlaan 3, 1462 JL Middenbeemster. U bent van harte welkom om uw kindje te wegen, te meten, voor vragen en advies.

Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0299) 714 848. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

GGD Zaanstreek-Waterland
Team Jeugd regio Waterland